zin0 Posted May 14, 2014 Report Posted May 14, 2014 salut, am un iphone 4 16 gb , si am uitat apple id , parola inca o stiu , dar nu mai stiu kktu de apple ID , exista vreo modalitate in afara de forget apple id sa aflu id-ul ? iphone-ul este cumparat de mine nou noutz never locked de vreo 3 ani,precizez ca am incercat o chestie de pe youtube cu un program , am reusit sa trec de icloud dar nu aveam semnal , ajutor pls care stie cum sa aflu apple id , telefonul chiar este al meu cumparat legal , nu furat nu nimik , doar ca am uitat apple id, sper sa nu par foarte copac Quote
Reebock Posted May 15, 2014 Report Posted May 15, 2014 Daca l-ai cumparat de nou cum zici, ar trebuii sa ai la el tot, factura, chitanta, garantie, deci tot, mergi fain frumos inapoi de unde l-ai cumparat, le spui ce s-a intamplat si se rezolva, sau daca nu, suni la apple, si vorbesti cu ei, le spui care-i treaba, le dai datele care ti le cer si gata. Quote
zin0 Posted May 20, 2014 Author Report Posted May 20, 2014 telefonul este cumparat din canada de fratele meu , il am de cativa ani , nu mai am chitanta factura etc. o sa incerc sa sun la apple Quote
Reebock Posted May 21, 2014 Report Posted May 21, 2014 Nu vei rezolva nimic fara dovezi ca este cumparat de tine sau fratele tau. Si eu am sunat, in legatura cu unul de l-am cumparat, mai nu mi-ai pus politia in cap. Quote