.Breacker Posted May 17, 2014 Report Posted May 17, 2014 Salut,De curând m-am gândit s? deschid un blog de ?tiri ?i securitate IT. Caut persoane mature ?i care pot dona minim 2€ lunar. Cu banii strân?i vom pl?ti g?zduirea.Cine se implic? va avea nevoie de urm?toarele cuno?tin?e: PHP, CSS, HTML. Cine dore?te s? se implice s?-mi trimit? PM cu un ID de Messenger/Skype.Nu accept persoane -16. Quote
garrone02 Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 Salut,De curând m-am gândit s? deschid un blog de ?tiri ?i securitate IT. Caut persoane mature ?i care pot dona minim 2€ lunar. Cu banii strân?i vom pl?ti g?zduirea.Cine se implic? va avea nevoie de urm?toarele cuno?tin?e: PHP, CSS, HTML. Cine dore?te s? se implice s?-mi trimit? PM cu un ID de Messenger/Skype.Nu accept persoane -16.Scuza-ma, poate sunt eu tampit sau prea prost ... dar cauti pe cineva, care sa doneze bani, sa faca probabil tot felul de tutoriale, sa ofere suport ( daca va fi cazul ), sa aiba peste 16 ani ( ca daca are 15 si e bun baiat, e prost ca are 15 ani ) toate astea pt. a avea tu un blog ??? Imi cer scuze daca am inteles eu gresit ... dar na, asta e parerea mea. Quote