soimuleTzu Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Cum as putea face sa dau mai multe clicuri pe adsuri si la fiecare clic sa ma inregistreze cu alt ip sau proxy .. nu prea ma pricep daca ar putea fi cineva mai explicit ce e proxy si care e diferenyta intre el si ip si cum sar putea schimba ipul daca ai ip permanent ms ! Quote
tw8 Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Nu ti-as sugera sa faci asa ceva. O sa iti suspende contul.Daca nu vrei sa renunti la idee, ai putea sa salvezi toate IP-urile de pe care s-a dat click in ziua respectiva intr-un fisier. Daca acel IP nu exista in fisier, dai click pe ads-uri + il adaugi in fisier. Daca exista, nu mai faci nimic (adica nu mai pui else) . E destul de simplu de implementat (foarte simplu).Bafta ! Quote
zbeng Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 1 au anti proxy2 ca sa mearag ar trebui sa fie sock sau proxy PRIVATE 3 + vro 300-400 linii in php pt ce vrei tu deci nu se merita Quote
tw8 Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 + vro 300-400 linii in php pt ce vrei tu deci nu se meritaCu metoda pe care am spus-o eu, se poate rezolva foarte simplu.Maxim 50 de linii de cod . Quote
zbeng Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 la ce ziceam eu numa bagai lista de socks/ip si dadeai start Quote
tw8 Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 la ce ziceam eu numa bagai lista de socks/ip si dadeai startDa.Dar majoritatea proxy-urilor sunt cunoscute si iti suspenda contul . Quote
zbeng Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 1 au anti proxy2 ca sa mearag ar trebui sa fie sock sau proxy PRIVATE 3 + vro 300-400 linii in php pt ce vrei tu deci nu se merita Quote