Jump to content
xm.madyx

Salut

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor , ma numesc Cristi si sunt din Arges , am 19 ani , sunt inregistrat de mai mult timp , dar nu prea intru pe net , acum am timp si as vrea sa imi spuneti cu ce sa incep in acest domeniu , stiu ceva din html si cam atat , vreau sa incep prima data cu atacuri , am cautat pe forum dar nu stiu de unde sa incep ...

Posted

Salut!

Ca sa ataci un sistem(in scop demostrativ, sper:) ), trebuie sa stii mai intai cum functioneaza acel sistem.

EX: Pentru SQLi, te-ar ajuta foarte mult sa stii ceva SQL.

Sfatul meu este sa fii integru, sa nu faci prostioare, ca's te duci la inchisoare, sa n-ai nevoie de duru, ca acolo iti sparg curu'.:))

Posted

amd 1.0 ghz 896 mb rami , placa video 64 mb incorporata , nu stiu daca pot sa fac prea multe pe el , vreau sa fac bani fara sa investesc , nu prea am bani si daca as avea nu o sa bag bani pe net vreodata , vreau ca sa muncesc si sa fiu platit pt asta , de aceea v`am intrebat cu ce sa incep , cu html nu stiu daca merge , cine cumpara in ziua de azi site`uri nehostate ? nimeni ... decat sa dea 1 euro sau 2 euro pt un site nehostat mai bn isi face unu la ucoz sau alte comunitati ce ofera siteuri gratis , in ziua de azi cn nu stie joomla ? oricine isi poate face un site cu joomla si il poate urca pe un host gratis , nu vreau nici chestii in care sa dau 1000 de click`uri pt 1$ , dar nici nu vreau sa "devin bogat peste noapte" ma pricep cat de cat si la photoshop.. in rest nu prea mai am ce sa zic :)