Jump to content
xm.madyx

Salut

Recommended Posts

Salutare tuturor , ma numesc Cristi si sunt din Arges , am 19 ani , sunt inregistrat de mai mult timp , dar nu prea intru pe net , acum am timp si as vrea sa imi spuneti cu ce sa incep in acest domeniu , stiu ceva din html si cam atat , vreau sa incep prima data cu atacuri , am cautat pe forum dar nu stiu de unde sa incep ...

Link to post
Share on other sites

Salut!

Ca sa ataci un sistem(in scop demostrativ, sper:) ), trebuie sa stii mai intai cum functioneaza acel sistem.

EX: Pentru SQLi, te-ar ajuta foarte mult sa stii ceva SQL.

Sfatul meu este sa fii integru, sa nu faci prostioare, ca's te duci la inchisoare, sa n-ai nevoie de duru, ca acolo iti sparg curu'.:))

Link to post
Share on other sites

amd 1.0 ghz 896 mb rami , placa video 64 mb incorporata , nu stiu daca pot sa fac prea multe pe el , vreau sa fac bani fara sa investesc , nu prea am bani si daca as avea nu o sa bag bani pe net vreodata , vreau ca sa muncesc si sa fiu platit pt asta , de aceea v`am intrebat cu ce sa incep , cu html nu stiu daca merge , cine cumpara in ziua de azi site`uri nehostate ? nimeni ... decat sa dea 1 euro sau 2 euro pt un site nehostat mai bn isi face unu la ucoz sau alte comunitati ce ofera siteuri gratis , in ziua de azi cn nu stie joomla ? oricine isi poate face un site cu joomla si il poate urca pe un host gratis , nu vreau nici chestii in care sa dau 1000 de click`uri pt 1$ , dar nici nu vreau sa "devin bogat peste noapte" ma pricep cat de cat si la photoshop.. in rest nu prea mai am ce sa zic :)

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...