tw8 Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 Puneti si voi o restrictie pentru marimea de avatar...nu stiu daca ati observat, dar avatarul lui "Anubis" e mai mult un wallpaper, si sunt sigur ca vor mai aparea astfel de personaje.Bafta ! Quote
Ras Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 avatarul lui este mic... cred ca a fost la tine o eroare ceva...din cate stiu eu este pusa protectie pentru marimea la avatar. Quote
Anubis Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 N-am stiut cum trebuie sa fie porma am citit regulie.. :? Quote
tw8 Posted November 15, 2007 Author Report Posted November 15, 2007 avatarul lui este mic... cred ca a fost la tine o eroare ceva...din cate stiu eu este pusa protectie pentru marimea la avatar.Nop . Probabil l-a schimbat intre timp ! Quote
Anubis Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 avatarul lui este mic... cred ca a fost la tine o eroare ceva...din cate stiu eu este pusa protectie pentru marimea la avatar.Nop . Probabil l-a schimbat intre timp !Da asa e l-am schimbat nu am stiut cum trebuie sa fie.. dupa am citit regulile. . p.s: imi poti spune cum ai facut sa apara rosu ? Quote
Ras Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 avatarul lui este mic... cred ca a fost la tine o eroare ceva...din cate stiu eu este pusa protectie pentru marimea la avatar.Nop . Probabil l-a schimbat intre timp !Da asa e l-am schimbat nu am stiut cum trebuie sa fie.. dupa am citit regulile. . p.s: imi poti spune cum ai facut sa apara rosu ?Asa?cand dai reply la un topic sau cand creezi un topic sub "bara" de Subiect ai "Culoare text:"... pui Rosu... Quote