Nabukadnezar Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 de-abia astept folosesc backtrack de la prima versiune, dar instalata pe hdd ca altfel sunt multe probleme cu sistemulstii data exacta cand apare beta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BanKai Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 prima parte seamana foarte mult cu ferret prezentat la ultimul BH meeting foarte interesant oricum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moubik Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 da, am folosit si eu backtrack, totusi sa-ti instalezi o distributie live pe hdd nu stiu de ce ai face. miile de celelalte distributii nu te ajuta ?traiasca KNOPPIX STD! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeus Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 da, am folosit si eu backtrack, totusi sa-ti instalezi o distributie live pe hdd nu stiu de ce ai face.De ce nu? Ptr. Teste si nu numai se poate instala in paralel cu alte OS-uri......pe HDD se comporta mai bine BT chiar daca ii doar Live CD...Eu personal am instalat pe un PC : Vista + XP + Ubuntu + BT2 Final...si totul merge bine fara probleme...nu am incercat dar probabil ca se mai pot pune atata timp timp cat ai spatiu si le "aranjezi" cu grija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moubik Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 windows + masini virtuale bate tot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeus Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 NU exista ceva in IT despre care sa putem spune "Cel Mai Bun"...fiecare Soft ...etc. face ce stie el mai bine...Am instalat pe Virtual Machine Leopard de la Apple (ca sa nu le cumpar Mac-urile lor piperate la pret...am iMAc din 98 dar nu vreau sa il upgradez)doar asa ca sa imi clatesc ochii...in cazul asta VM ii de preferat ptr. ca nu aveam alta solutie...dar de obicei prefer instalare direct pe HDD atata timp cat se poate...nu zic, ca pe VM nu ii bine...ii foarte bine...dar prefer varianta HDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moubik Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 dada, ai dreptate nu exita ceva care bate tot, glumeam varianta cu vm mi se pare cea mai buna pentru ca din linux oricum nu vad rostul sa folosesc interfata. asa ca-l folosesc ca server apache + php + mysql +postgres + orice script mai am chef sa rulez pe el. da, si perlbineinteles este preferinta proprie. daca vreau sa rulez si niste programe de windows si de linux pot in acelasi timp, pot sa fac teste cu troieni daca doresc, pentru ca am si inca un windows cu antivirus diferit.mai am si un windows 2003 server pe care mai rulez scripturi asp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moubik Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 am vazut filmuletul de prezentare si acum mi-am dat seama de o chestie.el face sniffing la cookies si pe urma dinhttp://localhost/pagina_care_arata_cookieurileda click pe cookie si i se seteaza automat.faza este ca un browser normal nu accepta cookies pentru alt domeniu decat cel actualadica eu sunt pe http://site.com si acest site nu poate sa-mi trimita un cookie pentru http://altsite.com presupun ca pe BT3 este un browser modificat ca sa accepte cookies pentru alte domenii.nu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeus Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 stii data exacta cand apare beta?14/Dec/2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alien Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 are cineva filmuletele de la Offensive Security 101, Backtrack wifu sau Backtrack to the MAX? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...