wirtz Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 samsung gt 83410imi facea figuri dinainte cu o saptamana dar isi revenea daca il blocam sau il inchideam/deschideam. acum mentine acel ecran alb si dupa ce ii scot bateria si o pun la loc. am citit ca trebuie resetat, am facut si asta cu cateva zile in urma. acelasi chestii. intreb aici inainte sa cumpar alt tel sau sa ma duc la un service. solutii careva?ms anticipat. Quote
rusnaki Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 Daca ai cablu USB incearca sa instalezi ultimul soft. In caz ca nu merge inseamna ca e dus LCD. Dar ca sa fii sigur poti merge cu el la service. Bafta 1 Quote
Reebock Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 Este pe sina telefonul, are banda aceea care face legatura intre display si placa de baza intrerupta undeva, dute la service cu lectia invatata ca altfel te ard si iti cer aproape pretul telefonului, poti sa iti cumperi acea banda flex de pe net si ti-o schimbi tu, nu e mare filozofie. Quote
ZeroDoi Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 cum a zis si Reebock cel mai probabil este de la acea folie care face legatura cu placa ..... off// daca zici ca e alb, dai 2 ciocane si il faci negru Quote
Reebock Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 Acum mi-am dat seama ca ai gresit modelul telefonului, este Samsung B3410 si NU Samsung 83410!Uite aici banda aceea care 100% este devina, 14 LEI + transport. Banda Samsung B3410Sper sa nu se considere reclama! Quote
wirtz Posted June 20, 2014 Author Report Posted June 20, 2014 Salut, multumesc tuturor. Pai asa il desfac eu sa vad ce are. Acum merge.. dar imi da culori de contrast )))))) problema e ca apare mereu alb cand il "trag pe sina" .... de acolo ma gandeam si eu ca e. probabil s-a desprins porcaria. ma uit asa, daca nu fac comanda. Ba merge ba nu.. ma tampeste. Quote
Reebock Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 Nu s-a desprins banda aceea, este intrerupta, tu cand tragi sina nu mai face contact undeva, dar desfa-l si uitate mai bine. 1 Quote