nacks Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Salut,asa cum spune si titlul, dupa ce am decodat un Samsung i9195 (codat Orange) au aparut problemele de semnal care se manifesta prin intreruperea apelurilor sau in timpul apelului se aude ca si cum se pierde semnalul.Se poate face ceva in acest sens ?Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman. Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 La un service da se poate... dar e destul de costisitor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxxDUCUxxx Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 Nu are legatura semnalul cu decodarea. Se citeste un cod din telefon care se poate baga manual sau automat la un service. Vezi sa nu ai setat sa mearga doar pe 2G. Seteaza pe automat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nacks Posted June 23, 2014 Author Report Share Posted June 23, 2014 ... este setat pe auto ... am citit undeva chestia aceasta vizavi de decodare si problemele de semnal, dar nu a avut nimeni nici o rezolvare ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_death_c4t Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 e vorba de modemul care il foloseste rom-ul folosit de tine , cauta alt modem. look it upideea e ca folosesti un rom dezvoltat de vreun indian, care are un modem optim pentru o retea de pe la mama dracului si nu pentru retele de la noi din tara. modemurile pentru retelele de la noi din tara sunt de regula out-of-date, de asta noi nu primim niciodata update la android 4.4 & shitz like that. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nacks Posted June 24, 2014 Author Report Share Posted June 24, 2014 In acest moment am pe el 4.4.2 oficial pentru Belgia, pot sa modific doar modemul fara ROM ? MS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_death_c4t Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 da, modemul e un zip ce-l flashuiesti cu odin-ul, cauta.butonul phone e pt modem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black01 Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 da, modemul e un zip ce-l flashuiesti cu odin-ul, cauta.butonul phone e pt modemare dreptate black....problema e de la modem, ori pune ceva stock...dacanu recomand romurile celor de la CM...pt mai multe detalii consulta aici - best forum for your smaptphone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nacks Posted June 25, 2014 Author Report Share Posted June 25, 2014 (edited) Problema cred ca are legatura si cu asta: zilele trecute am facut update la 4.4.2 (Product Code: PRO, PDA: I9195XXUCNE6, CSC: I9195YPRCNE2, MODEM: I9195XXUCNE6), iar acum vreau sa fac downgrade la 4.2.2Este posibil sa fac acest downgrade ?L.E: am incercat sa fac downgrade la (Version: Android 4.2.2, Changelist: 2449229, Build date: Sat, 18 Jan 2014 13:54:44 +0000, Product Code: CNX, PDA: I9195XXUBNA2, CSC: I9195YFRBNB2, MODEM: I9195XXUBNA2) si am primit o eroare de genul "sw rev check fail fused 3 binary 2" Edited June 25, 2014 by nacks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dancdc Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Salut,am avut aceeasi problema cu g4 blocat in Orange (a venit direct cu 4.4.2) si a fost rezolvata astfel:Am rescris tot tele pe 442 cu Odin bifa pe repartitie, cu pit, cu tot (exact cum a spus black_death_c4t)NU MERGE SA FACI DOWNGRADE !!!! sau merge dar este destul de complicat ...Recomand sa pui flashul ori standard de Ro sau cel al retelei in care se autentifica cartela (Cosmorom Conex sau Dialog sa nu zica lumea ca fac reclama)Am testat si eu mai multe flashul de Germania Uk si Olanda si s-au dovedit instabile in unele aplicatii plus ca uneori busea semnalul ;ramaneam fara semnal in momentul in care il blocam sau purs si simplu uneori aleatoriuSpecifica ca tel avea root si fusese decodat si de atunci au inceput problemele.Toate testele le-am facut cu Android 4.4.2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trollifer Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Un hard reset ai incercat? Daca e android cauta cum se face un hard reset, daca e java dai revenire la setarile din fabrica. M-am intalnit cu problema asta de ceva vreme, la fel, intrerupere convorbiri, semnal si conexiune date, am dat un hard reset rapid si n-am mai avut probleme, doar n uita sa salvezi orice ai in memoria telefonului. Spor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...