robertutzu Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 Cica Messi statea de vorba cu Klose.- Ba frate, diseara avem meci greu cu Olanda.La care Klose raspunde.- Mie imi spui, noi avem cu ei duminica.
tpad Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 Absenta lui T.Silva mi s-a parut fatala. La fel si cu Neymar. De bine de rau, mai facea ceva, unlike Bernard.Toate golurile luate pe fails in aparare. David Luiz nu are experienta necesara, presiunea si-a spus cuvantul. Alerga prin careu la primu gol, in loc sa tina la Muller, si overall nu a fost capabil sa inspire confidence desi a avut cateva dive-uri in terenul advers.Brazilia nu mai este ce a fost odata, si asta s-a vazut cel mai concret aseara. Daca va uitati la jucatori, doar cativa sunt de top. Si aseara poti sa spui ca le-au lipsit cei mai buni jucatori. Tot campionatul, BR a mers târâ?. Un rezultat umilitor, dar adevarat.
AsalT Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 N-am vazut meciul, dar ii auzeam pe vecini.Nu ma asteptam sa ia chiar 7, dar nici Brazilia nu mai e ce a fost, echipa aia care batea tot ce prindea.O finala frumoasa ar fi intre Argentina - Germania.