wirtz Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 La Mircea vine un ?iganCu lan? de aur ?i mersan:– Sunt Anghel al lui ?apte caiCrescut în puf, trai pe v?trai,Venii, nepotul s? mi-l daiPrin apa din cazan.- Aha, pricep, dar tu ce dai,De unde e?ti ?i unde staiTe v?d malac ?i cam pl?vanOi fi vre-un neam de Corsican?- Sunt Mondial, ?i sunt oltean?i am parai.A?a c? spune cum îi vrei,În Euroi, Dolari sau Lei ?Te pui n?na? la puradelS?-l ?ii în bra?e, doar ni?el?i dup? ce-l la?i jos pe elPe mine s? m? iei.- Nepotul eu ?i-l cre?tinez,C?-i mic, ?i n-o s? m? for?ezDar nu ?tiu, tu e?ti mult prea mare?i ai pe rol multe dosareS? ?i le iau eu în spinare?Mi-e team? c? clachez.- Mânca-?i-a?, nu m? refuzaC?-?i dau cât po?i s? duci mata?i-?i dau ?i pentru nea Traian?i lu Maria-i dau un banDa ia-m?’n bra?e, fii uman.– Ooof dracu s? te ia!Ok, accept, dar ?ine contC? eu nu vreau banii în contNu vreau nici s? mi-i dai în mân?,Îi dai lui unu, C?p??ân?B?sescian din lumea bun?.?i î?i mai dau un pont:Cu mine scapi cu ?ase suteÎi dai în tran?e, altfel pute,Dar s? nu crezi c? scapi u?orMai ai de dat la procuror,La tentativ? de omor,Dai ?i la Curte.Dau na?ule, s? moar? mama,De-i cazu dau ?i lu ObamaDa nu m? ?ine la’ntristareC? am o gâlc? ?i m? doareS?-i spui lu ?efu ?la mareS? ?in? seama.- Bine, o s? vorbesc cu ei.Probabil totu?i o s? ieiUn an a?a, cu suspendareCa s? nu fie scandal mareC? ?ade media c?lare.A?a cred c?-i ok.Ok, dar s? î?i fie clar?,Dac? m? min?i, ochii s?-?i sar?!S? nu încerci s? m? ??pe?tiC? te-am filmat ?i o p??e?ti,Cu DNA-ul te treze?ti.Pe drum de sear?.B? ?sta, tu m? ?antajezi?Tu cine puii mei te crezi?P?i tu te pui cu neamul meu ?Traian e mare, Dumnezeu,Român- t?tar-mason-evreuP?i tu realizezi?Tu cine e?ti, ?i din ce neam,Din David, Moise sau Avraam?Dac? încerci s? m? reclami,C? mi-a?i dat mit?, mi-a?i dat bani,Cine-o s? cread? doi golani?-Ponta ?i Abraham.Epi-toughTemerar, neinfricat, marinar de curs? lung?El Traian conquistadorul, pre?edintele, t?ticul,Cine b?nuia m?car c? acum o s? ajung?Ca ?iganu s? se-nece, scufundat de Mircea… dricul?Sursa: in-cuiul-catarii.info / Autor: Marin Neacsu