MadAgent Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 Se pare ca universitatiile din Romania au inceput sa urmeaze modelul celor din tariile civilizate.Bazandu-se pe ideea ca nu exista publicitate negativa, ASE-ul isi face publicitate moca in mai multe tabloide romanesti.Prodecanul Facult??ii de Finan?e-B?nci din ASE, re?inut pentru luare de mit? de la studen?i - Mediafax Quote
-Immortal- Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 Se pare ca universitatiile din Romania au inceput sa urmeaze modelul celor din tariile civilizate.Bazandu-se pe ideea ca nu exista publicitate negativa, ASE-ul isi face publicitate moca in mai multe tabloide romanesti.Prodecanul Facult??ii de Finan?e-B?nci din ASE, re?inut pentru luare de mit? de la studen?i - MediafaxAi prezentat destul de sarcastic, sau mai bine spus acid stirea, dar imi place... De ce ai ales sa faci asta? Quote
MadAgent Posted July 18, 2014 Author Report Posted July 18, 2014 Ai prezentat destul de sarcastic, sau mai bine spus acid stirea, dar imi place... De ce ai ales sa faci asta?Pentru ca invatamantul din Romania e praf, pentru ca scoala de la noi nu te invata nimic, pentru ca intr-o tara cat de cat civilizata ar trebui sa se puna accent pe ceea ce sti, nu pe ce curpapir pui pe masa, pentru ca astazi pe chat se vorbea de shpaga pentru BAC, pentru ca tocmai am vazut asta si m-a marcat in ce lume traim, pentru ca pot, pentru ca postez rar pe forum, pentru a va mai scoate din monotonie. Quote