mendarks Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Salut lume... Numele meu e Cosmin, am 18ani si sunt din Focsani. Am gasit forumul vostru pe youtube.com intr-un filmuletz ... in care atatati cum se sparge o parola de yahoo. Mi se pare interesant forumul asta avand in vedere ca vreau sa ma apuc de programare. Pasiunea mea este web designul...am creeat cateva pagini, am castigat un concurs (locul 1 pe jud Vrancea). Anul asta am inceput si noi in cele din urma informatica cu adevarat...timp de 2 ani nu am facut informatica aproape deloc si anul asta...am inceput in fortza cu... PASCAL :oops: ... vreai sa invatz programarea pt ca e de viitor si mai bine platita. Imi doresc sa nu renuntz la web design pt ca imi place foarte mult si sper ca in viitor sa invatz si php ca sa imbin ... utilul cu placutul:) ... cam asta sunt eu:P sper sa ne intelegem bine si sa invatz cat mai multe chestii utile:) Quote
tw8 Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Welcome. Oricine vrea sa invete e binevenit aici . Quote
Guest BanKai Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 daca ai cunostinte medii spre avansate in pascal iti recomand php . daca iti cauti un viitor in lumea webmasterilor ai facut alegerea buna in a veni aici pentru ca orice webmaster trebuie sa fie la curent cu metodele de hack pentru a le putea contracara. Quote
mendarks Posted December 5, 2007 Author Report Posted December 5, 2007 daca ai cunostinte medii spre avansate in pascal iti recomand php .quote]sa fiu sincer...nu am cunostinte medii spre avansate...abia sunt la inceput dar vreau sa invatz pascal si dupa trec la php... vroiam sa va arat cateva pagini...facute de mine...dar tre' sa am 3 posturi ca sa pot da linkuri si nu vreau sa postez aiurea... Quote
Guest BanKai Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 potzi sa imi dai pm daca doresti o parere sau poti da un reply la offtopic ca sa faci al treilea post si apoi sa postezi linkurile Quote
mendarks Posted December 5, 2007 Author Report Posted December 5, 2007 ti-am dat un pm...si nu l-a contorizat...tot 2 mesaje apar:) Quote