microbu Posted July 27, 2014 Report Posted July 27, 2014 Intrebare legata de design-ul de mai jos, partea de mijloc, ce sugestie puteti sa imi dati:View image: parteneriEu ma gandeam sa fac o clasa "parteneri" si am pus in design niste harti (intr-un div normal cu poza, span, text, acolo as avea img, o mini harta si cand dau click acolo sa se duca pe google) dar in locul pozei cu harta respectiva, as vrea sa pun direct iframe-urile respective din google. Problema mea este cum pun acolo iframe-ul direct, in locul la poza? fara sa mai fac un alt div in interiorul clasei parteneri doar pt iframe-ul respectiv.. Sper ca am explicat bine, MS Quote
nonimporta Posted July 27, 2014 Report Posted July 27, 2014 faci taburi sau acordeon cand da clic pe nume sa se deschida in jos sau la dreapta tabul cu adresa si harta din google cu <iframe>...</iframe> Quote
microbu Posted July 27, 2014 Author Report Posted July 27, 2014 (edited) cred`ca ma complic.. pare mai usoara varianta div in div decat ce mi-ai propus tu.. alte pareri?Sugestii legate de variantele de cod pe care as putea sa il utilizes cel mai usor, avand design-ul de mai sus. Edited July 27, 2014 by microbu Quote
Nest Posted July 28, 2014 Report Posted July 28, 2014 Pur si simplu cate un div pentru fiecare coloana (harta + text). Alignmentul il faci din CSS (harta in stanga, textul in dreapta), iar la text te folosesti de float..harta {position: absolute;left: 0px;} Modifici cu left/right, si setezi pozitia fiecarui element. Quote
microbu Posted July 28, 2014 Author Report Posted July 28, 2014 Deci tot la optiunea cu doua div-uri vad ca ajung.. Quote