nytedo Posted July 29, 2014 Report Posted July 29, 2014 caut puffin pentru PC , imi place foarte mult cum merge pe android si il vreauce este puffin?Puffin este un flash webbrowser ca un fel de cloud browser merge rapid chiar daca ai net incet si incarca videourile intr-o secunda deaceea am nevoie de el sa ruleze pe pc NU vreau emulator pentru ca nu am 1gb pentru emu Quote
tawdarky Posted July 29, 2014 Report Posted July 29, 2014 caut puffin pentru PC , imi place foarte mult cum merge pe android si il vreauce este puffin?Puffin este un flash webbrowser ca un fel de cloud browser merge rapid chiar daca ai net incet si incarca videourile intr-o secunda deaceea am nevoie de el sa ruleze pe pc NU vreau emulator pentru ca nu am 1gb pentru emuProblema e ca nu exista varianta pentru PC.Deci merge decat emulat cu bluestacks sau alt emulator android. Quote
nytedo Posted July 29, 2014 Author Report Posted July 29, 2014 Problema e ca nu exista varianta pentru PC.Deci merge decat emulat cu bluestacks sau alt emulator android.ar putea FI pentru PC daca un developer sar ocupa de crearea lui, Toate emulatoarele cer 1gb sau 1.5gb unele merg pe Windows 7 altele pe winxp Quote