nonimporta Posted July 30, 2014 Report Posted July 30, 2014 Stie cineva daca de la automatul ala de bitcoin de la unirii se pot scoate si bani sau doar cumpara? (adica sa-i vand bitcoin) Quote
greedy2009 Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 Despre primul bancomat de Bitcoin din România [iNTERVIU]daca te uiti in pozele de la articol, apare pe ecranul bancomatului "BUY BITCOIN" iar sub "SELL BITCOIN". Cred ca pozele sunt reale, nu sunt luate de pe net, in una din poze apar niste sume in RON. Quote
call911 Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 Poti sa si vinzi sa si cumperi. Am vandut si 3 bitcoin la ei si nu au fost probleme, doar ca trebuie sa astepti pana primesc ei o comfirmare dupa care atmu iti elibereaza suma de bani. Quote
nonimporta Posted August 2, 2014 Author Report Posted August 2, 2014 Am inteles, multumesc.Ca sistem cum ai facut plata iti apare o adresa pe ecran si tre` sa depui suma in acea adresa sau cum? Quote
call911 Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 da vinzi iti apare un qr scanezi cu telefonu trimiti banii si astepti o confirmare. trebuie sa ai aplicatia de la blockchain recomandat. Quote