Jump to content
moubik

cerinte proiect

Recommended Posts

O anumita institutie vrea sa-si intareasca sistemul de securitate pe site-ul propriu. Din pacate nu stiu pe nici un om care sa indeplineasca cerintele lor minimale.

Pot sa le fac o oferta in numele unei firme destul de cunoscute in romania(cea la care lucrez), insa nu indeplinesc aceste conditii minimale si nici nu stiu persoane care sa stie securitate si sa le aiba.

voi ?

IV. CERINÞE MINIMALE (CAPACITATEA TEHNICÃ)

Aceastã secþiune identificã condiþiile minimale pe care trebuie sã le îndeplineascã un Consultant pentru a fi considerat calificat din punct de vedere tehnic în vederea evaluãrii.

Consultantul trebuie sã fie o firmã de profil, cu obiect principal de activitate în domeniul serviciilor de consultanþã generalã sau al serviciilor de consultanþã legate de sistemele informatice. Autoritatea contractantã solicitã o prezentare descriptivã a activitãþii relevante (max. 3 pagini), ca garanþie a stabilitãþii ºi experienþei firmei Consultantului.

Consultantul trebuie sã dovedeascã finalizarea cu succes cel puþin a unui contract de consultanþã în domeniul proiectãrii (studiu de fezabilitate) sau a auditãrii unui sistem informatic de anvergurã similarã celui al Primãriei Sectorului 2 (cel puþin 250 de staþii de lucru ºi 10 servere) – se va prezenta recomandare din partea clientului.

1.Primãria Sectorului 2 considerã cã echipa minimalã pe care Consultantul va trebui sã o aloce proiectului trebuie sã conþinã douã roluri: Project Manager (ºi cu rol de Analist de Sistem) ºi Consultant Infrastructurã HARDWARE ºi SOFTWARE. Pentru a garanta capacitatea de a aloca resurse proiectului, Consultantul va dovedi faptul cã deþine în organizaþia sa cel puþin câte douã persoane care sã poatã îndeplini fiecare dintre cele douã roluri. Consultantul va prezenta copii legalizate dupã Cãrþile de Muncã ale celor 4 persoane din care sã rezulte faptul cã sunt angajaþi cu contract de muncã ai Consultantului. Toate cele 4 persoane trebuie sã îndeplineascã condiþiile minimale de mai jos:

- Team Leader-ul va deþine o certificare profesionalã de Project Manager, eliberatã de o autoritate independentã de certificare profesionalã (naþionalã sau internaþionalã), cum ar fi: diplomã de Master în Managementul Proiectelor, certificare PMP, IPMA, PRINCE sau similar. Se va anexa la documentatie copie legalizatã dupã Diploma Profesionalã de Project Manager.

- Consultantul în infrastructuri HARDWARE ºi SOFTWARE va deþine o certificare Microsoft Certified Systems Engineer. Se va anexa la documentatie copie legalizatã dupã Certificatul emis de Microsoft.

- Alte certificãri care sã evidenþieze capacitatea tehnicã a echipei Consultantului vor fi prezentate în copii legalizate.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...