carter2408 Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 Ce este addmefast ?Este un site cu care puteti aduce :- like-uri la pagina de facebook- Facebook Share- Facebook Post Like- Twitter - YouTube- Google plus....................Cu addmefast puteti seta din ce tara sa va vina linkurile s-au vizualizarile pe youtube Preturile :5000 credite 2.50 $10000 credite 4.50 $20000 credite 8.70 $30000 credite 12 $Conturi disponibile1 cont 85000 puncte pret 30$ Curand am sa revin cu alte conturiPlatile se pot face prin Paypal dau primu daca userul are minim 4 ani si 1800 postari pe forum (Imi rezerv dreptul de a refuza useri noi ) Bitcoin dau primu daca userul are minim 4 ani si 1800 postari pe forum (Aici daca transferati primi puteti sa aveti si 1 postare)Litecoin dau primu daca userul are minim 4 ani si 1800 postari pe forum (Aici daca transferati primi puteti sa aveti si 1 postare)Dogecoin dau primu daca userul are minim 4 ani si 1800 postari pe forum (Aici daca transferati primi puteti sa aveti si 1 postare)AtentieNu dau si emailul de la contul de addmefast.comTranzactile se fac prin forum adica tu imi lasi un mesaj pe forum cu adresa de messenger si eu iti trimit id meu . (Nu vand direct prin mes conturi )Comenzile se fac prin postarea unui mesaj cu numarul de credite pe care il doriti . Iar dupa ce termin va anunt.Preturile nu se pot negociaUseri care au cumparat credite : Quote
alezu2000 Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 daca nu dai si emailul ce ne garanteaza ca nu il vei recupera? Quote
carter2408 Posted August 11, 2014 Author Report Posted August 11, 2014 daca nu dai si emailul ce ne garanteaza ca nu il vei recupera?Nu dau si contu pentru a nu sta toata ziua sa fac conturi. Tu dupa ce termini punctele daca mai vrei ti-l incarc din nou . Daca nu eu il incarc si il dau la altu .Dupa cate vezi ma numar printre cei mai vechi membri dupa forum + reputatie. Si asi fi penibil sa dau teapa cu niste puncte cand eu cu 10 conturi fac peste 100 de mii de puncte zi . Quote
TheOne Posted August 14, 2014 Report Posted August 14, 2014 Dupa cate vezi ma numar printre cei mai vechi membri dupa forum + reputatie. Si asi fi penibil sa dau teapa cu niste puncte cand eu cu 10 conturi fac peste 100 de mii de puncte zi .Scuze ca fac offtopic, dar au fost destui care erau vechi pe RST si aveau chiar V.I.P si tot au dat teapa.. deci putin conteaza vechimea. Quote