whitec0der Posted August 14, 2014 Report Posted August 14, 2014 Salutare.Acum 2 zile am incercat sa imi atasez un card unui cont de PayPal.Toate in regula pana cand sa introduc acel cod de confirmare(acel cod de la motivul tranzactiei de 1.5 euro pe care o fac ei),codul de 4 cifre. PAYPAL* COD (alte cifre)problema e in felu urmator,mie imi apare PAYPAL* NETTYNETY (cifre).Am cautat pe google,am dat de acest raspuns:"Postez pentru altii probabil interesati, am sunat, intr-adevar, dupa 48 de ore apare si codul (cele 4 cifre) la Ref. Bank pana deconteaza blabla... VISA ELECTRON"Au trecut 48 de ore,same shit Quote
Guest Posted August 14, 2014 Report Posted August 14, 2014 SalutNu mai bine iei tu legatura direct cu partile implicate ? Suni la PayPal si spui problema iar ei o sa te ghideze. Quote
whitec0der Posted August 14, 2014 Author Report Posted August 14, 2014 Le'am trimis in decursul zilei de ieri,inca nu au raspuns.Am zis sa incerc si aici,poate a mai intampinat cineva aceasta problema Quote
Guest Posted August 14, 2014 Report Posted August 14, 2014 Le'am trimis in decursul zilei de ieri,inca nu au raspuns.Am zis sa incerc si aici,poate a mai intampinat cineva aceasta problemaDaca le trimiti mail nu te astepta sa-ti raspunda luna asta.Suna-i. Quote
whitec0der Posted August 14, 2014 Author Report Posted August 14, 2014 (edited) "Codul dumneavoastra va aparea in decursul a 2-3 zile lucratoare"#EDIT: S-a rezolvat Edited August 14, 2014 by whitec0der Quote