wapmaster13 Posted August 20, 2014 Report Posted August 20, 2014 Salut RST, am deschis si eu acest thread pentru ca am un prieten de familie care este Ofiter electrician pe vapor. Ma rog are si el o familie (2 copii) si are un salariu de 18 milioane si nu ii ajung banii sa isi intretina familia. Acum doua zile a venit la mine aproape plangand si mi-a cerut 2 milioane imprumut pentru ca nu avea ce pune pe masa copiilor. Am ajutat si eu omul si ma rugat frumos sa ii caut un loc de munca in strainatate. Are ceva cunostinte de limba engleza si vrea si omu' un trai mai bun. Am cautat eu pe internet dar nu am gasit si m-am gandit ca poate ii gasiti voi ceva. Va multumesc anticipat. Quote
bahaosistu Posted August 20, 2014 Report Posted August 20, 2014 de obicei ca sa pleci pe vapor trebuie sa impingi niste bani la firma respectiva... Quote
wNNk Posted August 20, 2014 Report Posted August 20, 2014 te ocupi cu bubblews si tie a venit sa ceara bani imprumut?!De unde stii tu ca omu nu are un servici si face bubblews in timpul liber ? Te bagi ca musca-n lapte. Incearca sa fii on-topic. Quote
nonimporta Posted August 20, 2014 Report Posted August 20, 2014 Mare grija la tepe ca e sezonu` firmelor fantoma a si nu te imprumuta de bani ca sa pleci...e posibil sa nu gasesti nimic Doamne fereste si te afunzi mai rau Quote
wapmaster13 Posted August 20, 2014 Author Report Posted August 20, 2014 Mare grija la tepe ca e sezonu` firmelor fantoma a si nu te imprumuta de bani ca sa pleci...e posibil sa nu gasesti nimic Doamne fereste si te afunzi mai rauDa asa e,dar ma rog stiti voi vreo firma serioasa ceva? Quote
Aluche Posted August 20, 2014 Report Posted August 20, 2014 Pleaca din tara.. nu cauta profesia ta ca poate nu gasesti.. si o sa trebuiasca sa dai la trafalet sau sa culegi fructe pana te pui pe picioare.. in danemarca auzisem ca se cauta pentru curatat din alea unde stau gainile.. o sa il intreb pe ala de mi-a zis si iti dau un pm daca e Sent from my iPhone 6s using Tapatalk Quote
wapmaster13 Posted August 20, 2014 Author Report Posted August 20, 2014 Pleaca din tara.. nu cauta profesia ta ca poate nu gasesti.. si o sa trebuiasca sa dai la trafalet sau sa culegi fructe pana te pui pe picioare.. in danemarca auzisem ca se cauta pentru curatat din alea unde stau gainile.. o sa il intreb pe ala de mi-a zis si iti dau un pm daca e Sent from my iPhone 6s using TapatalkDaca mai gasesti,lasa-mi pm cu detaliile Quote