Scofilds Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 Azi am fost la o sala de net ... si pe desktop -ul unui Pc era o interfata flash dar mare cat tot ecranu ... e dadeam click pe flasu ala din mijlocu ecranului si imi apareau pe parti ... yahoo ... internet ... muzic .. games intr-o parte si in alta e pre marfa ... si icoanele nu normale ceva mai lucrate gen cum e pe vista .. e si dadeam click pe flash pe icoana intra in progam super marfa .. e si mai sus am observat .. ca arata unde e progamu e era ... in D :\ in fine ... si era numai html ... ceva gen si cateva iconite cu extenistii ceva gen swp ...ceva gen sau deci ceva flash banuiesc daca o fi vreun progam care ar face asta sa imi ziceti pls va rog enorm e prea marfa sa fie adevarat Quote
Guest BanKai Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 tinere ai mari probleme de exprimare ...da exista un program care face asa ceva .cum se numeste intrebi ?MINTEA UMANA ! Quote
phreak Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 tinere ai mari probleme de exprimare ...da exista un program care face asa ceva .cum se numeste intrebi ?MINTEA UMANA !super marfa cum ii zici tu la asta... MINTEA UMANA Quote
Scofilds Posted December 20, 2007 Author Report Posted December 20, 2007 Am avut probleme de exprimare deoarece venisem de la o petrecere :roll: :evil: Quote