ENCODED Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 O sa incep prin a va arata noul meu avatar Quote
MostWanteD Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 <<==== uite inca unu dragutsi.... Quote
Guest BanKai Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 pentru mai multe www.giftube.com Quote
nullbyte Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 <<==== uite inca unu dragutsi....Ai tu ceva cu fesele Quote
ENCODED Posted December 22, 2007 Author Report Posted December 22, 2007 cel mai tare ala de la basket Quote
MostWanteD Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 nullbyte, mi se pare normal atata timp cat is de femei Quote
Guest BanKai Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 <<==== uite inca unu dragutsi....Ai tu ceva cu fesele ceea ce mi se pare perfect normal si sanatos ... cine nu are ? Quote
phreak Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 asta ii retardat sigur... nu intrati pe acel forum, e forum de gay flausati, deasemenea aceasta poate fi o tentativa de a va face sa faceti zile negre acelui forum deoarece retardatului de mai sus i s-a pus pata ( a se observa partea in care zice ca nu se poate sparge ) Quote
phreak Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 e forum de gay si cu asta am terminat-o .. asta nu-i forum de discutii emo . am citit doar ala cu cei mai naspa profi.. ce sa zic is prea naspa "profu de mate" de parca eu stiu care dracu e ala , forum de discutii dampulea numa zii prostii. Aici se invata programare si securitate nu se pierde vremea ca pe forumu ala de cacat. P.S : nimic nu-i perfect securizat deci mai taci naibii o data cu nu poate fi spart. Quote
phreak Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 asta-i scoup tau, sa-mi fac cont de aia nu-mi fac si nu ma convingi sa vin intr-o comunitate de haifaivisti , noi ne gandim la viitor , ala fiind domeniul IT nu frecarea mentei si arta, daca faci un tablou sau scrii o poezie nu ajuti cu nimic la dezvolatarea omenirii, si ce plm scrii cu fonturi asa mari esti chior? Quote