gorilosu Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 (edited) Dupa cum spune si titlul ofer Blasturi cu ScrapeBox . Nu o sa pun un pret anume pentru ca imi voi oferi serviciile in functie de nevoile fiecaruia , adica in functie de calitate si de cantitate . Nu o sa pun un pret pentru ca vom stabili pretul impreuna .Nu o sa pun un pret pentru ca imi pot oferi serviciile si in schimbul altor servicii .L.E. : Backlinkurile facute sunt verificate si trimise spre verificare si clientului . Pentru verificarea calitatii serviciilor mele , pentru primul anuntat va fi gratis .Valabil de la 1 octombrie pntru ca am schimbat windowsul si nu mai pot reactiva liceenta decat atunci . Edited September 22, 2014 by gorilosu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PassaMan Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Primul client e moca? Eu sunt primul. Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorilosu Posted September 22, 2014 Author Report Share Posted September 22, 2014 Primul client e moca? Eu sunt primul. Multumesc.l da , primul e moca , PM id de skype . de la 1 octombrie incepem treaba . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...