Jump to content
contsters

Cyanogen refuza banii Google

Recommended Posts

Cyanogen-refuza-banii-Google.png

"Cyanogen refuza banii Google, si asta in conditiile in care multe companii aflate la inceput fac din castigarea interesului Google chiar telul lor final. Nu si pentru Cyanogen, care sunt un pic mai incapatanati si mai integri.

Conform The Information, directorul Cyanogen, Kirt McMaster le-a spus actionarilor ca recent a refuzat o oferta de la Google ce intentiona sa cumpere Android Sundar Pinchai, preferand in schimb sa se axeze pe incercarea de a obtine un ajutor de un miliard de dolari pentru a finanta a treia runda de produse. Decizia este motivata de scopul final declarat al companiei: acela de a deveni una dintre cele mai populare ecosisteme mobile din lume. OS-ul Cyanogen este practic o versiune “mai deschisa” a Androidului.

Chiar si asa, sa refuzi Google este o miscare indrazneata, mai ales ca acum compania cauta fonduri in plus fata de cele 30 de milioane de dolari pe care le-a colectat anul trecut. Exista insa speranta: investitorilor Cyanogen li s-a spus ca aceasta companie a realizat o intelegere cu Micromax pentru a construi telefoane conform modelului Cyanogen. Este inca prea devreme sa ne pronuntam daca aceasta miscare va avantaja compania pe termen lung, insa Cyanogen este cu siguranta pe radarul Google si asta reprezinta ceva!"

Sursa: Andrei Ene, zonait.tv]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...