soarta Posted October 6, 2014 Report Posted October 6, 2014 Personalul medical ?ocat într-o clinic? din ora?ul columbian central? a Honda au descoperit un cartof tot mai mare în interiorul vaginului unui pacient, a informat presa local? miercuri.Fenomenul bizar a fost descoperit atunci cand doctorii au participat la o femeie în vârst? de 22 de ani, plangandu-se de dureri abdominale în aceast? s?pt?mân?.Femeia tân?r? jenat a explicat c? a fost sf?tuit de mama ei pentru a insera un cartof în vagin ca un mijloc de evitare a sarcinii nedorite."Mama mea mi-a spus c? dac? nu dori?i s? r?mâne?i gravid?, eu ar trebui s? pun? un cartof acolo, ?i am crezut-o." Pacientul anonim, citat de site-ul de ?tiri locale HSB Noticias.Dup? ce a p?r?sit cartofi în loc de 2 s?pt?mâni, ea a început s? experimenteze dureri intense in abdomen inferior. Cartoful a germinat, ?i r?d?cinile în interiorul p?r?i private, doamnei crescut.Când asistenta a mers s? examineze pacientul, ea initial a crezut ca a fost tinta unei glume, a?a cum ea a g?sit r?d?cinile în curs de dezvoltare de la tân?rul vagin woman's.R?d?cin? ofensatoare legume a fost eliminat f?r? a fi nevoie de o interven?ie chirurgical?, ?i nu trebuie s? existe efecte fizice de durat? asupra tinerei. http://colombiareports.co/22-year-old-women-uses-potato-contraceptive-device-tolima/ 1
Aerosol Posted October 6, 2014 Report Posted October 6, 2014 Ce mama dracu' se intampla cu lumea in care traim? Exista oameni atat de retardati?
me.mello Posted October 7, 2014 Report Posted October 7, 2014 Personalul medical ?ocat într-o clinic? din ora?ul columbian central? a Honda au descoperit un cartof tot mai mare în interiorul vaginului unui pacient, a informat presa local? miercuri.Fenomenul bizar a fost descoperit atunci cand doctorii au participat la o femeie în vârst? de 22 de ani, plangandu-se de dureri abdominale în aceast? s?pt?mân?.Femeia tân?r? jenat a explicat c? a fost sf?tuit de mama ei pentru a insera un cartof în vagin ca un mijloc de evitare a sarcinii nedorite."Mama mea mi-a spus c? dac? nu dori?i s? r?mâne?i gravid?, eu ar trebui s? pun? un cartof acolo, ?i am crezut-o." Pacientul anonim, citat de site-ul de ?tiri locale HSB Noticias.Dup? ce a p?r?sit cartofi în loc de 2 s?pt?mâni, ea a început s? experimenteze dureri intense in abdomen inferior. Cartoful a germinat, ?i r?d?cinile în interiorul p?r?i private, doamnei crescut.Când asistenta a mers s? examineze pacientul, ea initial a crezut ca a fost tinta unei glume, a?a cum ea a g?sit r?d?cinile în curs de dezvoltare de la tân?rul vagin woman's.R?d?cin? ofensatoare legume a fost eliminat f?r? a fi nevoie de o interven?ie chirurgical?, ?i nu trebuie s? existe efecte fizice de durat? asupra tinerei. Central Colombia woman grows potato in vagina in ill-advised contraception attemptHmm... seems legit