Jump to content
Eddie91

Vand cont adsense nou + site nou cu continut unic !

Recommended Posts

Posted (edited)

Dat fiind faptul ca nu mai am timp de alte proiecte raman la site-urile care nu mai au nevoie de asa mare mentenanta si daca tot vreti cont adsense am facut unul pe acest site .

Site-ul e in engleza cu 27 de articole optimizate cu peste 300 de cuvinte pe majoritatea si seo score bun la orice proba.Site-ul e pe nisa tatuajelor (istorie,semnificatie,design-uri,idei,desene,tatuaje finisate )

1. Domeniu .com (il zic prin PM )

2. Tema e free,responsive.

2.1 Editata de mine in back-end doar pe partea de seo .

2.2 Pe index are Page Speed 93% si Yslow 86% , iar pe orice post are Page speed +90% si Yslow +70%

2.3 Articole : 27 cu continut unic copyscape maxim 2-3%,toate posturile optimizate garantat.

2.4 Poze: Optimizate si ca marime si ca title,alt,description / Peste 450 de imagini pe care scrie in colt url-ul site-ului.

3. Sociale: Like-uri facebook : 1300+ , Google cirlcles 20 , Followeri twitter 260+ , Pinterest: 17 boards, 131 pins.

De preferat banii in Paypal.

Astept oferte :) Minim 50 de euro . ( 30 de euro au costat doar articolele pot dovedi )

EDIT: I-am dat lui @mar1us91 contul . Doar site-ul e valabil daca il doreste cineva.

Site-ul l-am pus si pe flippa daca vrea cineva putem face acolo tranzactia .

EDIT: am vandut site-ul pe flippa.

Edited by Eddie91
  • Downvote 1