sindicatul Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 Sunt Alex M.P. aka. Sindicatul , 20 de ani din Tg-Frumos (Oras aflat la 42 km Iasi) activ pe forum de cateva zile , contul e facut de ceva vreme insa din anumite probleme m-am cam plafonat pe alte prostii si-am uitat sa ma relaxez . Un forum interesant , greu de inteles din cauza lipsei de informatii insa timpul o sa isi spuna cuvantul .Apropo , acum ceva vreme am auzit de anumite cursuri White Hat ceva legat de securitate nu mai retin anumite lucruri ce aveau o mare importanta intr-un cv pentru un post in domeniul IT. Quote
SilenTx0 Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 Bine ai venit.Împreun? cu alte câteva persoane de pe forum, lucrez la o platforma despre securitatea web pentru încep?tori. G?se?ti mai multe detalii aici: https://rstforums.com/forum/90082-rst-pwnthecode-beta.rst Quote
sindicatul Posted October 13, 2014 Author Report Posted October 13, 2014 Destul de interesant , insa astept de cateva minute bune email-ul de activare...Nu ma deranjeaza dar ar fii mult mai placut sa fie ceva ceva mai rapid:D Quote
SilenTx0 Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 Verifica în spam. Dac? nici acolo nu e, da-mi PM. Quote
AsalT Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 No, buna ziua. Totul tine de timp, daca ai timp, inveti foarte multe lucruri noi.Sedere placuta, pace si fericire. Quote
sindicatul Posted October 13, 2014 Author Report Posted October 13, 2014 (edited) Am inceput sa dezvolt o pasiune pentru domeniul asta , asa ca am sa acord mult timp.ps. Am sa petrec ceva timp pe aici Edited October 13, 2014 by sindicatul ps. 1 Quote
sindicatul Posted October 14, 2014 Author Report Posted October 14, 2014 Cineva de pe aici detine informatii despre cursuri de genu pentru anumite licente sau altceva dar bineinteles de White Hat ca pana acolo e mai greu , dupa o sa fie mai usor de inteles Astept un PM! de cineva imi poate oferii informatii sau un replay aici. Quote