Jump to content
Guest Nemessis

Ce avantaje as avea daca as folosi un blueberry?

Recommended Posts

Guest Nemessis

Are careva idee cu ce se mananca si care sunt exact facilitatile unui blueberry? Nu ma intereseaza articole de pe net, ma intereseaza parerea cuiva care are, a avut sau s-a jucat pe asa ceva.

Are careva idee cu ce se mananca si care sunt exact facilitatile unui blueberry? Nu ma intereseaza articole de pe net, ma intereseaza parerea cuiva care are, a avut sau s-a jucat pe asa ceva.

Blueberry se mananca, cu zahar sau se pune in prajituri depinde de gustul omului...

...lasand gluma la o parte un BlackBerry nu cred ca isi are rostul atata timp cand nu esti un om in plina miscare si cu diferite afaceri...sau angajat la vreo companie care iti cere sa fi tot timpul Available...

...acum mai exista si varianta in care ai bani si vrei de florile marului sa iti iei un BlackBerry...

...am avut un model din 2003 pe Intel processor dar nu ma ajuta decat sa imi rupa buzunarul...la vremea lui o fost ceva...dar acum are competitori...PDA... si telefoane mobile de ultima generatie

Note: Eu vorbesc de BlackBerry for Bussines...mai nou au si Personal BlackBerry...pentru oameni "obisnuiti"...

...are email, telefon, text, fax, web, multe kkturi de organizare...Harti, mai nou am vazut acum ca are si IM,Media Player,...cam tot ce iti trebuie...

...ii printre capii de serie la astfel de "scule"...ptr. ca o fost printre primii...dar eu unu nu as cumpara asa ceva...daca tot sunt om de afaceri si umblu cu servieta dupa mine as prefera un mini-laptop...

Eu am BlackBerry,l-am primit decurand de la noul post de scarbici,si curand vreau sa imi iau si un PDA,faza ii ca e bun nu pot sa zic,dar eu il folosesc doar pentru a-mi citit mailul si pentru a ma loga intr-un sistem de la servici,unde citim ce trebuie sa facem si etc.E bun,dar doar daca esti in action all day,eu unu sincer,daca ar fii sa imi iau pentru mine nu as da 300$ :roll: ,numai daca as avea bussines asa mare si etc.