RO.GoldFish Posted October 25, 2014 Report Posted October 25, 2014 Buna Seara!Doresc de mult timp o invitatie pentru Filelist. Am nevoie pentru a descarca progame, aplicatii,filme.Email: ro.goldfish@yahoo.comAm renuntat de mult la idea ca intr-o zi voi avea un cont de Filelist, dar inca sper..El,Ea care imi va trimite ii doresc multa sanatate,fericire si noroc!Multa Bafta! [RstForums] [RO.GoldFish] Quote
Eddie91 Posted October 25, 2014 Report Posted October 25, 2014 (edited) Multa muie celor cu 1-2-3 posturi din partea mea ! Milogilor !Multa muie si viitorilor oameni care isi fac cont undeva doar sa ceara ! Da da,multa muie ! V-ati gandit sa oferiti in schimb un serviciu,o ceva ? Edited October 25, 2014 by Eddie91 Quote
RO.GoldFish Posted October 25, 2014 Author Report Posted October 25, 2014 Stimate domn..Urat din partea ta sa vb asa..Probabil esti un copil si nai cei 7 ani de acasa!Nu sunt milog, sincer as putea cumpara o invitatie, problema este ca pe site nu vad cum se poate cumpara.Astea find spuse, raman la parerea ca sunt multi ca tine " smecheri pe internet "! 1 Quote
RO.GoldFish Posted October 26, 2014 Author Report Posted October 26, 2014 Aici nu este vorba cate clase am, am cerut ceva, daca imi da cineva bine daca nu, nu..Toti romanii sunt smecheri pe internet, sunt multi ca tine..Mi-ar fi si rusie sa comentez pe internet, si daca sunt analbabet asta nu inseamna ca nu sunt om, atata ma duce capu, nu toti oamenii sunt la fel.Nu inteleg de ce toti sunte-ti la fel, va pasa de gradina altuia nu de a voastra. Quote