cloudzero Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 Ce ofera in plus iphone 6 fata de iphone 5Inafara de display-ul mai mare?Vreau sa trec de la 5s la 6 insa inainte am nevoie de niste sfaturii/parerithanks Quote
mariusdmm Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 NU AI GOOGLE ?? aifone 5 vs aiphone 6 ? e asa greu ? de ce plm nu ne intrebi ce faci cand ramai fara hartie la buda ? Quote
NeedForSpeed Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 O sa ai un telefon care se indoaie (cauta Bendgate pe Youtube sau Google si ai sa vezi).Daca vrei date tehnice, ti-a raspuns colegul de mai sus. Dar ca sa nu fiu rau, uite aici:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4910&idPhone2=6378Parerea mea e ca nu merita schimbul de la 5 sau 6. Sunt bani aruncati aiurea. Dar daca ai de unde sa ii arunci, e problema ta Pe langa ecran, nu au imbunatatit mai nimic. Daca vrei sa ti-l cumperi din cauza ecranului, te sfatuiesc sa cauti mai bine un Galaxy Note 3, LG G2 sau G3, sau chiar si Nexus 5.Bafta! Quote
Aerosol Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 Ce ofera in plus iphone 6 fata de iphone 5Inafara de display-ul mai mare?Vreau sa trec de la 5s la 6 insa inainte am nevoie de niste sfaturii/parerithanks @mariusdmm in loc sa faci offtopic puteai sa ii dai un link omului! Quote
Al_sasha Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 Nu se merita,bani arunca-ti dar din cate vad pe tine te atrage display-ul Ia-ti Tab 3 Quote