Eddie91 Posted November 4, 2014 Report Posted November 4, 2014 (edited) Salut ! M-am plictisit tare acasa iar pana in ianuarie sunt deschis sa muncesc part-time pentru cine doreste sau per proiect.Cam ce stiu eu sa fac : 1. SEO on si off-page nivel mediu-avansat cu dovezi.2. Articole SEO nivel mediu-avansat atat in romana cat si in engleza.3. Promovari pagini facebook targetat cu impact real.4. Construiesc site-uri custom nivel mediu.5. + nenumarate mici magarii precum : postari in grupuri fb,conturi fb,like-uri review-uri and other bullshits !Nu cer mult,insa nici degeaba. Vreau doar sa imi omor timpul cu ceva care ma tine in priza si imi place. Pentru orice proiect de programare zic pas,voi munci in UK destul pe asa ceva am nevoie de o pauza.Portofoliu nu am,insa pot demonstra si arata ceea ce am facut pana acum,o sa fac si un portofoliu zilele astea.Pentru userii vechi realizez eu inainte tot ce stabilim,pentru altii insa voi dori minim jumatate de suma inainte.=====================================================================Primul "client" e @gafi - Articole SEO & research keywordsDaca mai doreste cineva sunt disponibil ca Non-Stopul. Edited November 4, 2014 by Eddie91 Quote