proxy Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Atasez si o poza ca sa ma fac mai bine inteles , pentru ca nu stiu exact ce denumire are aceasta pagina. Imi este greu sa caut pe google despre asa ceva am incercat dar nu am gasit nimic. Este pagina care o arata apache cand nu avem index.htm de exemplu pagina cu lista fisierelor din acel director. Eu as vrea sa adaug inca un buton langa cele de sus cu "Name Last modified Size Description" un Buton de exemplu "Delete all" care vreau sa imi stearga tot din acel director , Aveti ceva idei pe unde tre sa umblu sa realizez asta ? Folosesc un Debian cu Apache2 Quote
xss Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Atasez si o poza ca sa ma fac mai bine inteles , pentru ca nu stiu exact ce denumire are aceasta pagina. Imi este greu sa caut pe google despre asa ceva am incercat dar nu am gasit nimic. Este pagina care o arata apache cand nu avem index.htm de exemplu pagina cu lista fisierelor din acel director. Eu as vrea sa adaug inca un buton langa cele de sus cu "Name Last modified Size Description" un Buton de exemplu "Delete all" care vreau sa imi stearga tot din acel director , Aveti ceva idei pe unde tre sa umblu sa realizez asta ? Folosesc un Debian cu Apache2nu o am cu apache dar daca dai view source vezi structura cum e facuta poti incerca sa o refaci prin htmlsi acela poti sa faci un buton in js o sa fac diseara cand ajung acasa Quote
proxy Posted February 11, 2008 Author Report Posted February 11, 2008 am uitat sa mai updatez subietul , pai problema am rezolvato altfel, dupa ce am vorbit cu cineva si mi-a spus ca nu prea am sanse sa imi iasa ce vreau sa fac deoarece asta este un modul din apache scrs in c++ si ar trebui sa recompilez ca sa fac asa ceva, am facut urmatorul lucru un fisier cu numele "***DELETE***.php" cu stelutze ca sa fie mereu primul in lista si in el am pus urmatorul cod <?{foreach (glob("*.txt*") as $fn) { unlink($fn); }}header("Location: /folder");?>si parca am dat si un chmod 777 la php`u asta si la directoru in care estemerge foarte bine Quote
xss Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 ma gandeam sa fac un modul in php care sa-ti citeasca fisierele, apoi sa-ti apara niste checkboxuri de deleat dar merge si asa Quote
proxy Posted February 11, 2008 Author Report Posted February 11, 2008 a nu , imi place asa simplu, ca oricum pe mine ma intereseaza functia delete all, sa imi goleasca folderu , thx Quote
lucian Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 http://bignosebird.com/apache/a2.shtml aici gasesti cum sa schimbi pagina de, default de la apache cu o pagina de-a ta ... care poate fi un script php care iti citeste fisierele din folderul respectiv ...cu functiile dorite de tine ... :shock: Quote