cihuletz Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 Salut All ! Sunt eu "cihuletzu" o sa ma vedeti mai mereu prin preajma Quote
TheOne Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 Salut, totusi spune ceva despre tine.https://rstforums.com/forum/bine-ai-venit-aici-te-poti-prezenta.rst Quote
Aerosol Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 @misefalfaie eh e secretos omu'on:// Bine ai venit. Quote
cihuletz Posted November 22, 2014 Author Report Posted November 22, 2014 Salut din nou ,Nu e secret nimic despre mine ,Ce sa va zic , 90% din timp sunt pe net asa ca o sa ma vedeti mai mereu pe RST Sunt curios , deasta am luat deja ban pe rst pun intrebari multe Am inceput cu dreptul se pare ...Imi place sa ajut si sa descopar lucruri noi legate R.S.T , daca vrea cineva ajutor , doar dati pm ... Hk ... Nu stiu ce sa spun despre mine .. nus prea multe de spus Quote
Eddie91 Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Salut. Quote
Aerosol Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 @cihuletzIncearca sa folosesti mai putine " " deastea fiindca nu suntem pe Mess.Ai zis ca ai primit ban deja si apoi ai mai spus "Am inceput cu dreptul"Corect ar fi "Am inceput cu stangul" ...Incearca sa scrii corect. Quote
TheOne Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 @cihuletzIncearca sa folosesti mai putine " " deastea fiindca nu suntem pe Mess.Ai zis ca ai primit ban deja si apoi ai mai spus "Am inceput cu dreptul"Corect ar fi "Am inceput cu stangul" ...Incearca sa scrii corect.https://rstforums.com/forum/92152-ajutor-clasa-ip-pentru-host-smtp-root-etc.rst#post586632Aici a calcat stramb. ))))))))))))) Quote
EAdrian Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 Imi place sa ajut si sa descopar lucruri noi legate R.S.T , daca vrea cineva ajutor , doar dati pm ... P?i ?i noi trebuie s? ghicim ce ?tii tu s? faci ca s?-?i cerem ajutor? Quote