hitlerr Posted November 26, 2014 Report Posted November 26, 2014 OGMobi este o re?ea ppi pentru Android si iOS.TOOLS:Content Locker: utlizatorul va trebui sa instaleze o aplicatie pentru a debloca continutul.Smart Link: redirectioneaza utilizatorul catre cea mai buna oferta pentru tara si device-ul respectiv.iOS/Android Dev Center: SoonPopup Widget: Necesita autorizatie (astept sa mi se dea acceptul sa-l folosesc).PAYMENT: NET 30Minimums Required to Receive Payment:PayPal: $50, ACH: $100, Checks within USA: $100, Checks outside the USA: $125, Wire transfer: $500.Are oferte pentru toate tarile, ce va prezint in imaginea de mai jos este EPC-ul retelei. Dupa cum se vede lipseste de pe prima pagina android pentru ca are oferte mai mici decat iOS. Cea ma mare oferta este de 3 USD pe iOS, iar pe ANDROID 1.60. Content Locker-ul are o optiune daca trafficul nu este mobil sa redirectioneze catre pagina dorita, asa nu veti pierde trafficul de desktop si nici cel de pe mobil.VIDEO SITE:https://www.youtube.com/watch?v=BkSRoKuFdZsLINK REFFERAL: OGMobi | Sign UpLINK FARA REFFERAL:OGMobi.com - Incentive Mobile Affiliate NetworkNU AM PRIMIT NICIO PLATA PENTRU A POSTA DOVADA.* Azi l-am gasit si ma voi apuca de el. Quote