alinzinho Posted December 13, 2014 Report Posted December 13, 2014 (edited) Buna am un s3 si aici in anglia nu vrea nici cum sa se conecteze la nici o retea mobila .Nici cu cartela de la orange din tara sa intre macar in roaming .Am mai fost cu telefonul prin italia si a mers perfect cu cartela de acolo, prin austria si ungaria si tot timpul a fost ok .am android 4.1.1 pe el, nu l-am actualizat niciodata , cum e rootat imi apare ca e modificat ,nici nu ma interesat actualizarea mie imi trebuia doar sa mearga cartela in el, internetul si sa folosesc unele aplicatii.I-am dat si revenirea la setarile din fabrica acu cateva zile (meniul imi aparea in poloneza ,banuiesc ca a fost adus din polonia) dar acelasi lucru cu cartela tot nu vroia sa se inregistreze .M-am gandit sa scot un stock rom ptr polonia android 4.3 de pe sammobile si sa incerc cu odin sa instalez stock-ul si sa-l rootez dupa , sau sa scot al stock rom ptr versiune internationala ?nustiuCredeti ca o sa mearga ? astept cineva care se pricepe la chestiile astea sa-mi zica daca ar merge sau am ghinionul sa termin de tot telefonul ?-----------------------------------Checking application environment... -----------------------------------Initializing ADB server... Okay.ADB server is running!Searching for device... Okay.Connecting to device... Okay.Checking device status... Okay.-----------------------------------Performing device checks...-----------------------------------Root status: Perm RootedSU binary version: 1.15:SUPERSU-----------------------------------BusyBox status: InstalledBusyBox version: 1.21.0.gitChecking BusyBox applets... Okay.-----------------------------------EFS Professional is ready for use.--------------------------------------------- Hardware Information ----------Connected Device SN.: 4df108df2f4c4ff9Device Manufacturer: SAMSUNGDevice Model: GT-I9300Product Code: GT-I9300RWDXEOHardware Version: MP 1.100---------- Firmware Information ----------PDA Version: I9300XXDLIBBaseband Version: I9300XXDLIBCSC Version: I9300OXFDLI1---------- Software Information ----------Kernel Release: 3.0.31-204919Kernel Version: #1 SMP PREEMPT Fri Sep 21 21:52:00 KST 2012ROM Build: m0xx-user 4.1.1 JRO03C I9300XXDLIB release-keysAndroid Version: 4.1.1BusyBox Version: 1.21.0.gitSU Binary Version: 1.15:SUPERSUEdit: pana la urma am pus cu odin android 4.3 dar tot aceasi problema am cu reteaua iar la stare dispozitiv imi apare acum oficial.images hostingfree photo upload Edited December 13, 2014 by alinzinho Quote