Jump to content
wirtz

Postari pe fb (trial gratuit)

Recommended Posts

Posted

Salut,

Am 2 pagini. Una de 13k si una de 60k. Ofer prima postare gratuit. Restul postarilor (minim 3) 5 euro 5 postari.

Pagini FB: Poporul Roman si Incorect.org. Randament maxim.

Plata PP sau Bancar.

Rog PM. Pentru alte oferte pe termen lung... negociabil.

Orice nelamuriri rog dealtfel PM.

P.S.: nu ma prea pricep cum se vand treburile de genul, daca pretul pare prea mare va rog sa-mi spuneti aici printr-un reply.

Posted (edited)

pai iti aduc 1000 :) cat dai? eu nu-s cu preturile. cat poti atat dai. dar lasa pe PM ca nu vreau sa profite toti carnatii fara REP.

Totul e sa nu ai pagina spamata. Ai 833. sa vedem daca baga. 1833 iti trebuie.

Dai cat te tine buzunaru, la oameni vechi si/sau cu rep pe forum nu percep pret fix. Din partea mea poti dona la comunitate 20% din ce mi-ai da. vb cu @aelius daca e sa mearga treaba.

EDIT ai pagina spamata, nu se pot lua likeuri.

NU pot obtine likeuri la pagini spamate sau noi. Vechime minim 3-4 luni si cateva likeuri sa detina ... fara spamate repet. degeaba faceti comenzi daca paginile sunt vai de ele. imi pare rau. eu o sa -ti fac reclama. invit acum lume si dau share la pagina ta. doneaza cat vrei pe radio88.org@hotmail.com .... retine 20% calculeaza daca e pt RST

Edited by wirtz
Posted (edited)

Cere confirm. NU poate lua likeuri prin clickjack ca restul pt care fac bani. Asta e problema ca iti aduceam si 50.000... eu am una de 60k repet... si altele mari.

Cat timp cere confirm din click jack e spamata. Am patit cu zeci de comenzi asa. Oamenii dadeau ca nesabuitii inviteuri si le postau pe grupuri si FB ... adica jidanii de la FB ... le spameaza automat si nu poti lua like direct fara confirm.

EDIT: ti-am invitat o lista de 500 persoane acu sa vedem cati vor da like si am postat si pe pagina incorect.org de pe fb.

Edited by wirtz
Posted
pai iti aduc 1000 :) dar lasa pe PM ca nu vreau sa profite toti carnatii fara REP.

barem schimba titlul..nu zic de mine,ti-am lasat pm,dar odata ce zici ca prima postare e gratuita de ce o intorci ca la Ploiesti?

Posted
barem schimba titlul..nu zic de mine,ti-am lasat pm,dar odata ce zici ca prima postare e gratuita de ce o intorci ca la Ploiesti?

reciteste Fuhrere