wirtz Posted December 19, 2014 Report Posted December 19, 2014 Apple ?i Samsung vor avea soarta Nokia? Companiile care ?intesc locul unu pe pia?a de smartphone-uriCompaniile chineze de smartphone Huawei, Xiaomi ?i Lenovo se afl?, începând din cel de-al treilea trimestru al anului 2014, printre primii cinci mari produc?tori de smartphone din lume, având îns? un mare decalaj fa?? de pozi?ia primilor doi, Apple ?i Samsung, potrivit raportului publicat luni de Gartner, institu?ie de informa?ie ?i de cercetare a tehnologiilor informatice. În acest interval, firmelor Apple ?i Samsung le-au revenit 37% din cota de pia?? mondial? în acest domeniu, cu o sc?dere de 7%. Cota de pia?? câ?tigat? de companiile chineze Huawei, Xiaomi ?i Lenovo este de doar 15,5%, în ciuda cre?terii de 4,1%.Firma chinez? Xiaomi se afl? pentru prima dat? în rândul celor cinci produc?tori de smartphone din lume. Volumul de vânzare realizat, în acest interval de timp, a crescut sim?itor, cu 336% comparativ cu perioada similar? a anului trecut. Quote
z4rk Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 Nu as crede ca "gigantii" Apple si Samsung se vor lasa in fata Huawei sau alte companii de genul. In plus, pot sa spun ca am vazut cu ochii mei cum se misca un Lenovo (nu mai stiu modelul, cert este ca era bunicel oricum) si am ramas profund dezamagit. Un S3 neo il ingropa cu toate ca Lenovo avea performante putin mai mari. Quote