Jump to content
tw8

SkullBox - Totul despre IT

Recommended Posts

Din punctul meu de vedere ... o comunitate selecta, care include programatori, designeri, webdesigneri si simpli pasionati de IT.

Contine tutoriale foarte bine explicate, marca OSHO [AgKelos], suri, 3NIGMA, DarkByte si multi altii.

Va urez sedere placuta pe forumul skullbox ;).

P.S.:

O descriere mai "voluminoasa":

Skullbox este casa unui grup de cunoscatori ai IT-ului si nu numai. Principala noastra preocupare este de a ajuta acele persoane care sunt la inceput de drum in acest domeniu, fie pe parte hardware sau software. Pe langa lungile discutii despre sisteme de operare, limbaje de programare, securitate si retelistica se mai afla si conversatii amicale avand o diversitate de teme.

Oricare ti-ar fi intrebarea gasesti un raspuns – sau in cel mai rau caz un indiciu. Skullbox tinde sa devina o utopie, adica, acest forum are sa ajunga, daca continua sa se dezvolte si sa atraga useri cum a mai atras si pana acum, un loc ideal de a cere ajutor, indicii sau raspunsuri.

In principal, intri pe skullbox pentru a invata diferite lucruri care te intereseaza sau te atrag. Te imprietenesti cu lumea. Principala regula pe acest forum este „have fun” - ceea ce inseamna in romana „distreaza-te” - adica pe langa faptul ca stai sa inveti si sa incerci te mai si distrezi.

Lasand distractia la o parte. Pe skullbox mai gasesti si discutii despre viata de zi cu zi, deoarece, orice programator mai discuta si el din cand in cand si despre alte teme care-i bantuie mintea.

Recent, a aparut si o rubrica de concursuri – de programare, grafica si fotografie. Sectiunea de programare din cadrul concursurilor este impartita in 3 grupe, incepatori – mediu – avansati; asa garantezi ca toti userii au ceva de zis. Cel ce castiga spune tema urmatorului concurs, asa se pot incerca o diversitate de lucruri.

Lasand competitia dintre membrii skullbox, sa trecem mai departe. Exista o sectiune de snippet-uri(un snippet este o bucata de cod care o poti refolosii – este generala) unde poti cere snippet-uri in diferite domenii, momentan gasesti doar pentru C/C++/C#, Delphi/Pascal, PHP si Client-Side(adica HTML si Javascript).

Mai pe scurt, skullbox e un forum it unde nu ai cum sa te plictisesti, intri necunoscator, iesi stiutor – doar daca ai vointa.

Multumesc celui care a mutat topicul. Initial il postasem la ajutor din greseala :|.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...