tiesto41 Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 presupun ca multi aveti la scoala un laborator de info.. cu un server.. cu tot.. bun.. daca ati incercat vreunul sa spargeti parola de la serveru de al scoala.. sau daca stiti cum.. sa imi spuneti cateva sugestii.. IS NOTHING PERSONAL JUST GOOD BUSINESS.. dar totusi mio confiscat directoru camera de filmat Quote
H4e Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 fii mai explicit c parola cea de bios sau de acces la retea?? Quote
nicu1991 Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 eu am incercat serverul (failed)dar am reusit sa plantez in pc-urile conectate servere de prorat .intai am folosit DeepUnfreezer1.6.exe si dupa am plantat Quote
tiesto41 Posted February 12, 2008 Author Report Posted February 12, 2008 pai acuma serverul nu stiu sigur unde ii..dar ma intereseaza mai mult calculatoru directorului unde sunt inregistrarile depe camerele video.. si tot ce tzine de scoala.. Quote
nicu1991 Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 follow the wire from the cam to his office :roll: sau dimineata pe racoare cand este noapte intri in scoala si pui guma/vopsea/plastilina/etc pe lentilele camerelor de luat vederii :twisted: Quote
TyrNjord Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 aici o sa vezi cum sa ai drepturi de admin la ora de infohttp://youtube.com/watch?v=BkQmpQB19gs avand drepturi de admin poti instala programe...instalezi radminserver, apoi te descurci Quote
shamat Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Metoda prezentata in video-ul acela ii buna numai daca userul de pe care incerci are drepturi de administrator.De obicei in laboratoarele de informatica din scoli/licee elevii lucreaza de pe conturi restrictionate. Quote
tiesto41 Posted February 13, 2008 Author Report Posted February 13, 2008 TyrNjord am incercat de multe ori metoda aia.. Acces Denied.. tot asa primesc Quote
ENCODED Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 o data am plantat un pom :roll: Quote
TyrNjord Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 cu metoda prezentata in video poti schimba parola oricaruiuser ce foloseste acel comp....inclusiv a adminului Quote
phreak Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 cu metoda prezentata in video poti schimba parola oricaruiuser ce foloseste acel comp....inclusiv a adminuluida... daca esti admin poti sa schimbi parola la admin prin codul ala... vezi ca s-a mai discutat pe forum chestia cu net user . La mine la scoala is atat de securizate incat nu-mi merge nici ophcracku, adica mi se incarca slackwareu ala dupa aia se blocheaza numai face nimic . Eu m-am lasat batut, va doresc sa n-aveti un/o administrator/administratora de sistem cum am eu Quote
deluxe69 Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 o data am plantat un pom :roll:de 5 ori am cazut din el. do u vorbesti franceze?! Quote
Guest Kenpachi Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 nu stiu ce a fost in capul meu intrecut dar acum am descoperit vidul ...tiesto41 -> banned Quote