moubik Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 Un roman si un ungur se duc la pescuit, dupa ceva vreme unul prinde pestisorul auriu. - Lasati-ma inapoi si va indeplinesc la fiecare cate o dorinta. Primul incepe ungurul: - Ba Pestisorule, cunosti Marele Zid Chinezesc? - Da... - Ia-l si inconjoara Ungaria cu el sa nu mai calce nici un roman pe acolo.Ia pestisorul zidul si imediat inconjoara toata Ungaria. Vine randul romanului sa-i ceara ceva: - Pestisorule, Marele Zid Chinezesc are ferestre? - Nu. - Are usi?- Nu.- Atunci umple-l cu apa! Quote
go_sword Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 www.google.ro ===>search : bancuri unguri==>primu site===>primu banc Iepurasul (orb) mergea prin padure si, din gresala, calca pe sarpe. Sare speriat in spate, si incepe sa se scuze: "N-am vrut, sunt o creatura mica si nevinovata, sunt oarba, nici macar nu stiu ce sunt... N-am vrut sa te calc..."Sarpele ii spune: "Nu-i bai, si eu sunt la fel, sunt orb, nici eu nu stiu ce sunt, si nu te-am vazut."Iepurasului ii vine o idee: "Hai sa ne pipaim unul pe celalalt, si sa aflam ce suntem!"Incepe sarpele: "Esti pufos, ai doua urechi mari, doi dinti lati, o codita mica; cred ca esti iepuras."Iepurasul il pipaie pe sarpe: "Esti alunecos, ai limba ascutita... si n-ai "oute"... Esti cumva ungur?" Quote
kafka Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 moubik amice de 2 zile astept sa imi dai add in messenger...ai verificat pm-u?vreau sa vb ceva... Quote