man17 Posted January 2, 2015 Report Posted January 2, 2015 Salut, exista vreo modalitate de a face rapid followeri pe Facebook? Quote
NBD Posted January 2, 2015 Report Posted January 2, 2015 Salut trimite-mi id-ul tau de mess sau skype si contra cost te pot ajuta eu . Quote
man17 Posted January 2, 2015 Author Report Posted January 2, 2015 Salut trimite-mi id-ul tau de mess sau skype si contra cost te pot ajuta eu .Nu vreau contra cost..macar imi poti explica cum procedezi sau ce folosesti? Quote
NBD Posted January 2, 2015 Report Posted January 2, 2015 Nu vreau contra cost..macar imi poti explica cum procedezi sau ce folosesti?incearca addmefast Quote
man17 Posted January 2, 2015 Author Report Posted January 2, 2015 incearca addmefastSi alta metoda? este un program, ceva? Quote
NBD Posted January 2, 2015 Report Posted January 2, 2015 Si alta metoda? este un program, ceva?este,dar costa Quote
Terry.Crews Posted January 2, 2015 Report Posted January 2, 2015 Si alta metoda? este un program, ceva?Pentru contul tau vrei? Da exista si programe cu booti dar e cu plata.Daca nu e pentru contul tau iti zic cum sa faci Quote
man17 Posted January 2, 2015 Author Report Posted January 2, 2015 Pentru contul tau vrei? Da exista si programe cu booti dar e cu plata.Daca nu e pentru contul tau iti zic cum sa faciNu pentru contul meu. Am vazut ca sunt unele grupuri care daca dai follow la cineva primesti cati followeri vrei..dar imi poti explica Quote
Terry.Crews Posted January 2, 2015 Report Posted January 2, 2015 Cauti o pizda buna pe facebook cu multe poze poate gasesti dealea mai deocheate, faci un profil fals si incepi sa postezi in grupurile 'add me fast'Eu am facut conturi si cu cate 60k followeri asa. Quote
TheOne Posted January 2, 2015 Report Posted January 2, 2015 addmefast doar ca majoritatea sunt fake-uri ( profiluri facute special pentru asa ceva ) deci nu te ajuta cu nimic, doar ca ai multi followeri.. Daca vrei sa ai followeri buni cred ca tre' sa platesti.. Aceas chestie si pentru like-uri.Exista bot pe firefox pentru addmefast ce iti face puncte. Cauta pe forum. Quote