Jump to content
W0f

Facebook Post Comment Like

Recommended Posts

Posted

Salutare,am si eu o nelamurire,acum putin timp gagisem un concurs pe facebook care consta in likeurile primite la un comentariu,am participat si eu,totusi la un momentdat am vazut persoane care faceau cateva sute de likeuri pe ora,intrebarea mea este: "cum le-au bagat?"

As avea nevoie si eu de un acest serviciu,deci daca exista -vr-un soft care sa nu functioneze pe baza adaugarii mai multor conturi de facebook care sa dea like

-orice serviciu free de pe net

-orice serviciu contra costa de pe net(ma rog in limita bunului simt,nu cum sunt siteurile acelea de vand 100 likeuri cu 50-100 dolari)

p.s: am probat chestia aia cu token,totusi nu a functionat,in loc sa dea like la comment dadea la postare,am facut eu ceva gresit?

Sper sa fie cineva care imi poate da o mana de ajutor

O zi frumoasa va doresc

Posted (edited)

Multumesc,totusi l-ai testat ?,am descarcat versiune free de la ei a softului dar probabil nu va baga si like la coment,e garantat ca versiunea pro va baga?,spune 10 dolari pe luna,cate likeuri baga mai exact in 24h la o pagina?,unde pot afla aceste aspecte?

edit:versiunea free atat si tokenu nu functioneaza

Edited by W0f