W0f Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Salutare,am si eu o nelamurire,acum putin timp gagisem un concurs pe facebook care consta in likeurile primite la un comentariu,am participat si eu,totusi la un momentdat am vazut persoane care faceau cateva sute de likeuri pe ora,intrebarea mea este: "cum le-au bagat?"As avea nevoie si eu de un acest serviciu,deci daca exista -vr-un soft care sa nu functioneze pe baza adaugarii mai multor conturi de facebook care sa dea like-orice serviciu free de pe net-orice serviciu contra costa de pe net(ma rog in limita bunului simt,nu cum sunt siteurile acelea de vand 100 likeuri cu 50-100 dolari)p.s: am probat chestia aia cu token,totusi nu a functionat,in loc sa dea like la comment dadea la postare,am facut eu ceva gresit?Sper sa fie cineva care imi poate da o mana de ajutorO zi frumoasa va doresc Quote
Eddie91 Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 ulikers.netDa like-uri la comentarii si posturi,atata timp cat pagina si postul e public,e 10 dolari pe luna,isi face treaba. da 2-3-400 de like-uri deodata. Quote
W0f Posted January 5, 2015 Author Report Posted January 5, 2015 (edited) Multumesc,totusi l-ai testat ?,am descarcat versiune free de la ei a softului dar probabil nu va baga si like la coment,e garantat ca versiunea pro va baga?,spune 10 dolari pe luna,cate likeuri baga mai exact in 24h la o pagina?,unde pot afla aceste aspecte?edit:versiunea free atat si tokenu nu functioneaza Edited January 5, 2015 by W0f Quote