masterdinulv Posted January 10, 2015 Report Posted January 10, 2015 Buna prieteni nu stiu la ce categorie sa afisez dar am sa va zic cum este..(Am prieten pe skype _prietenul acesta are pe altul la el pe skype...o sa il numim xxm acest xxm lucreaza la moldtelecom vrind sa imi demonstreze ca el este destept in timpul lucrului a accesat adresa mea ip acesind routerul mi-a schimbat toate setarile ...+la asta mea pus restrictie la net ...viteza in jumatate... cum pot sa il pedepsesc sau cine ma ajuta sa ii dam jos tot serverul etc.. 1 Quote
masterdinulv Posted January 10, 2015 Author Report Posted January 10, 2015 nu cred ca politi noastra va face ceva plus la asta eu nu am cum sa demostrez chestia asta el precis o sters urmele ....tot ceeea ce am este ip de la serverul lui de cs source v34 178.168.55.203:27015...poate ii dau jos serverul cu ce metoda? Quote
seboo00111 Posted January 10, 2015 Report Posted January 10, 2015 De ce te-am ajuta la niste chestii copilaresti din moment ce n-avem dovada?De ce ne dai IP-ul serverului lui si nu al lui?I call bullshit. Quote