cubedjno1 Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Salut RST,Sunt nou pe aceasta comunitate,asa ca nu stiu unde sa postez acest topic si l-am postat aici.As vrea sa stiu si eu cum pot face sa schimb un index la un anumit site ?Adica cum ii pot injecta acel index.php sau afla datele de la site cuiva pentru a-i schimba index-ul ?Adica vreau sa ii bag un index dinacela cu HACKED BY ... etc.Ma puteti ajuta intr-un fel ??Multumesc.P.S.: Rog un moderator sa mute topicul unde trebuie,eu nu am stiu unde sa postez. Quote
SilenTx0 Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Da, ai un buton sus în dreapta "Log out", apas?-l ?i î?i vor ap?rea instruc?iunile. Quote
cubedjno1 Posted January 11, 2015 Author Report Posted January 11, 2015 Off : SilenTx0 : Nu ti-am spus nimic,eu doar am pus o intrebare,daca nu vrei sa raspunzi,este treaba ta ! Quote
Aerosol Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 (edited) @cubedjno1 in primul rand ca sa modifici indexul ( deface ) unui site trebuie sa obtii aces la acel site ( accesul ne-autorizat intr-un sistem informatic se pedepseste ) ar insemna INFRACTIUNE ( nimeni de pe aici nu se ocupa cu asa ceva ) atata timp cat site-ul nu e al tau nu te putem ajuta.Intrebarea e copilareasca. Edited January 11, 2015 by Aerosol Quote
cubedjno1 Posted January 11, 2015 Author Report Posted January 11, 2015 @Aerosol : MULTUMESC pentru raspuns,puteti da T.C. Quote