Flash85 Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Poate sa ma ajute cineva cu o chestie ?Vreau sa am mail la yahoo, flash.yahoo.com, nu flash_theone@yahoo.com cum am acumPoate cineva sa vada daca este folosit contul ala , ca eu i-am dat mailuri si pe romana si pe engleza si pe franceza si nu am primit nici un raspuns...daca e activ asta e...raman cu contul asta.
nike Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Doamne ce de oameni si pe pamantul asta. esti varza .. bye bye
Flash85 Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 si de ce te superi asa ? nu mai posta doar ca sa faci lumea varza, daca nu sti nu te bagaoricum, mersi pentru raspuns, esti un dulce
alcol Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Poti fii ceva mai explicit?Vrei sa aflii daca id-ul "flash.theone" nu este cumva folosit deja??
staticxx Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 nu, el a constatat ca idul de yahoo "flash" este creat, dar nu este folosit de nimeni...si vrea sa fie ajutat sa afle parola acelui cont, sa o schimbe, si sa foloseasca el insusi idul "flash"