RusseL^^ Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 de curand, de o sapt mi`am reformatat calcu, cu acelsi XP Pro ca de acum, 2 ani, 7 luni...doar ca de data am o problema, din timp in timp mi se restarteaza, si apare urmatoarea eroare:si daca dau pe "click here" apare astaeu nu stiu ce sa fac...am bagat din nou cd cu XP pro in calc,am dat restart si am intrat in "repire console" , apoi s`a tot incarcat el si mi`a aparut sa dau o comanda, si acol m`am blocat are careva vreo idee ? inafara sa`l reformatez din nou Quote
MostWanteD Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 ar trebui sa lasi interfata lui grafica normala... Quote
parazitu2009 Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 in cmd tasteaza comanda chkdsk si lasa l asa pana termina. Quote
RusseL^^ Posted February 21, 2008 Author Report Posted February 21, 2008 ar trebui sa lasi interfata lui grafica normala...interfata grafica e normala, si bag mana in foc ca nu e de la asta@parazitu - nu voi pierde nici o data ? Quote
georgex_hacker Posted March 15, 2008 Report Posted March 15, 2008 pai si eu am avut odata windows transformation pack si numai erori dadea ! Quote
RusseL^^ Posted March 22, 2008 Author Report Posted March 22, 2008 Nu am nici un transformation pack....Problema rezolvata Quote