RLTBica Posted January 17, 2015 Report Posted January 17, 2015 Salut Acum 3 luni mi-am achizitionat un iphone 3 , totul a fost ok pana i-am dat revenire la setarile din fabrica ... si a ramas blocat la logo-ul apple...Cand bag cablul usb in el imi arata asa :Sta cam 5 minute asa apoi incearca sa se aprinda dar ramane la logo-ul apple...Ma puteti ajuta va rog ? Raman dator... Quote
SirAndi Posted January 17, 2015 Report Posted January 17, 2015 Se poate sa fi avut jailbreak, lasa-l la incarcat 2-3 ore, apoi fa-i o resetare din itunes Quote
YloveeeK Posted January 17, 2015 Report Posted January 17, 2015 incearca sa-i dai resetare prin itunes Quote
RLTBica Posted January 17, 2015 Author Report Posted January 17, 2015 Se poate sa fi avut jailbreak, lasa-l la incarcat 2-3 ore, apoi fa-i o resetare din itunesTreaba e ca nu se incarca sta asa ce sta si dupa incearca sa se aprinda , itunes-ul nu il detecteaza.... nu stie dfu mode... Quote
RLTBica Posted January 17, 2015 Author Report Posted January 17, 2015 incearca sa-i dai resetare prin itunes daca iti dau team viewer incerci sa faci tu ? Quote
Reebock Posted January 17, 2015 Report Posted January 17, 2015 Cred ca ai avut putina baterie cand i-ai dat restore... incearca sa il introduci in DFU mode si dai restore din itunes. Quote
RLTBica Posted January 17, 2015 Author Report Posted January 17, 2015 Cred ca ai avut putina baterie cand i-ai dat restore... incearca sa il introduci in DFU mode si dai restore din itunes.Nu intra in dfu mode..... daca apas combinatia de butoane pentru a intra in dfu ramane tot la logoul apple.... pot intra doar aici :Si culmea de aici nu detecteaza itunes-ul .... Quote
SirAndi Posted January 18, 2015 Report Posted January 18, 2015 Schimba cablul de date si incearca si pe alt pc, ar fi trebuit sa ti-l detecteze, daca nu cred ca singura varianta este sa il duci in service.Bateria este umflata ? Quote
RLTBica Posted January 18, 2015 Author Report Posted January 18, 2015 Schimba cablul de date si incearca si pe alt pc, ar fi trebuit sa ti-l detecteze, daca nu cred ca singura varianta este sa il duci in service.Bateria este umflata ? Nu, nu este umflata ... Am gasit rezolvarea , mufa telefonului are probleme , cum misc putin de mufa il detecteaza... Maine o sa ma duc sa iau o mufa noua si am sa va spun daca am reusit sa ii fac ceva... Quote