Jump to content
TheOne

Televizoarele Ultra HD (4K) si avantajele lor

Recommended Posts

Televizorul este un obiect de divertisment, informare sau petrecere a timpului liber, existent cam in orice casa. Cu timpul, tehnologia din spatele ecranului a evoluat si am trecut prin fazele HD, Full HD, 3D, Ultra HD si ne asteptam la 5K, etc.

Ultra High Definition (Ultra HD, UHD sau 4K) este un standard in care imaginile au o rezolutie de 4 ori mai mare decat rezolutia Full HD. Televizoarele Ultra HD au o rezolutie de 3840×2160 fata de 1920×1080 (cele Full HD).

Un televizor 4K ofera o imagine extraordinar de clara, vie si dinamica, iar marii producatori au adus deja si pe piata locala astfel de modele: Samsung, LG, SONY, Philips.

Ce-este-Ultra-HD-4K.jpg

Preturile lor au inceput usor sa scada, insa din pacate continutul video este sarac in Romania. Nu avem inca posturi de televiziune care sa emita in formatul 4K, datorita costurilor ridicate de productie. Totusi viitorul promite multe.

Daca mizezi pe aceasta tehnologie si vrei sa te innoiesti, vei gasi sfaturi bune, topuri ale celor mai vandute televizoare si recomandari pe site-ul mentionat anterior.

Aceste aparate ofera si functii smart, precum navigarea pe internet, vizionarea clipurilor YouTube si chiar jocuri, la o claritate de exceptie.

Philips mizeaza chiar in 2015 pe televizoare inteligente, care sa ruleze Android, de aceea experienta pentru utilizatorul final va fi completa si complexa.

Acest articol este un advertorial.

-> Sursa: Televizoarele Ultra HD (4K) si avantajele lor

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...