CarlCasper Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Cine imi poate schimba si mie azi pana in ora 5 niste bitcoin?Undeva la vreo 600$ valoarea lor, am nevoie urgent deci las un profit gros. Schimbam cu btcxchange dar vad ca s-au inchis, alt site sa-mi trimita banii in aceiasi zi in Romania nu este, alti traderi nu cunosc!PM ME, RAPID! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadxenon Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Cine imi poate schimba si mie azi pana in ora 5 niste bitcoin?Undeva la vreo 600$ valoarea lor, am nevoie urgent deci las un profit gros. Schimbam cu btcxchange dar vad ca s-au inchis, alt site sa-mi trimita banii in aceiasi zi in Romania nu este, alti traderi nu cunosc!PM ME, RAPID!Wu2liberty , iti trimit in 1-2-3 ore maxim.Daca pui acum, ai banii la amiaza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
be_theone Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 dami un pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarlCasper Posted January 27, 2015 Author Report Share Posted January 27, 2015 @be_theone , ai pm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOC2tochu Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 Grija cu asta, mai ales cu cei gen be_theone. E usor sa iei teapa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steauacris89 Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 Daca raspunzi si tu pe yahoo poate rezolvam .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo90 Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 EasyDoBTC- Exchange Buy Sell PerfectMoney,BitCoin,Western union,MoneyGram primesti banii rapid , comision mic si rapid . Daca ai BTC , facem sistem escrow intre noi doi ... si daca oferi pret bun ( comision mie ) , iti dau eu banii rapid , oricand ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...